Portfolio

Fotograaf Bart Colson : veelzijdigheid is onze troef!

Tip : Bekijk hier onze prijslijst fotoshoot Communie 2024

Baby- en zwangerschapsfotografie

Als toekomstige mama ben je terecht fier op jouw zwangere buik. Zwangerschapsfotografie biedt een blijvende herinnering aan dit onvergetelijke moment. De zwangerschapsfoto’s worden meestal genomen in de laatste weken van de zwangerschap. Eens jullie kleine wondertje geboren is kunnen we op locatie of in de fotostudio de eerste babyfoto’s nemen.  Fotoshoots gaan door in onze fotostudio in Zwevegem.

Bekijk alvast enkele voorbeelden van zwangerschapsfotografie en babyfotografie.

Fotoshoot met communicanten

In onze fotostudio organiseren we toffe fotoshoots voor communicanten. De communiefoto’s kunnen gebruikt worden voor uitnodigingen of bedankingskaartjes. Indien u dat wenst kan de fotoshoot van uw communicant doorgaan op locatie. 100% FUN

Bekijk onze prijslijst.

Blader door enkele voorbeelden van fotoshoot met communicanten.

Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie vereeuwigt jullie huwelijksdag voor altijd. Een huwelijksalbum is een blijvende herinnering aan deze mooie dag. Jullie staan als bruidskoppel centraal tijdens de huwelijksreportage. Huwelijksfotograaf zijn is uitdagend, ik ga telkens op zoek naar unieke momenten, een lach, een traan, een blik. Kom gerust eens langs in de winkel voor meer informatie of blader door de portfolio van huwelijksfotografie.

Fotoshoot met kinderen

Een fotoshoot met kinderen is altijd een feest! Onze fotostudio is perfect uitgerust om kinderen en jongeren te ontvangen. We zorgen voor een ontspannen sfeer zodat de foto’s van uw kinderen zo spontaan en naturel mogelijk zijn. Wij laten uw (b)engeltjes stralen voor de lens! De kinderfoto’s zijn bovendien een leuk geschenk voor meter, peter of grootouders.

Meer weten over fotoshoot met kinderen?

Portret

U kan bij ons terecht voor pure portretfotografie of een originele fotoshoot in groep. Denk maar aan een familie fotoshoot, een hippe fotoreportage met vriendinnen of een romantische fotoshoot met twee. De fotoshoots gaan door in onze eigen fotostudio in Zwevegem of als u dat wenst, op locatie. Tijdens een fotoshoot op locatie trekken we er samen op uit naar uw favoriete plekje. Meer weten over onze fotostudio in Zwevegem?

Laat u inspireren : fotoshoot met familie, fotoshoot als koppel.

Fotografie voor bedrijven

Fotografie voor bedrijven bestaat uit productfotografie of fotografie van het bedrijf in actie. Wij fotograferen regelmatig ook realisaties op locatie. Deze beelden worden gebruikt in brochures, op de website, voor uitnodigingen enz.

Surf naar onze portfolio met realisaties van fotografie voor bedrijven voor meer ideeën.

Meer info?  Stuur gerust een mailtje met jullie vragen naar bart@colson.be