Fotostudio / Verhuur

Fotostudio huren?

Ben jij een amateur- of professioneel fotograaf en heb jij een tijdelijke studio nodig?  Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden vanaf heden de mogelijkheid om onze professionele fotostudio te huren, dit kan reeds vanaf 2 uren en dit elke dag van de week, behalve op zondag. Alle beschikbare materiaal zit in de prijs inbegrepen. (uiteraard ons flits materiaal, maar ook de talrijk aanwezige  accessoires) 

Onze studio beschikt over een ruime witte infini en zithoek. Boven beschikken we over een extra ruimte waar modellen kunnen gemaquilleerd worden en een kleedruimte hebben. Daar is tevens een klein keukentje en toilet voorzien.

Wij helpen je graag bij de opstart zijn steeds in de buurt moesten er vragen zijn. Wil je professionele begeleiding tijdens de shoot is dit eveneens mogelijk. 

Alle verdere info en prijzen kan je HIER terugvinden.

Fotoshoot in onze fotostudio

Onze fotostudio in Zwevegem is 75 m² groot en geeft de vrijheid om een creatieve fotoshoot op maat te organiseren. Een romantische fotoshoot met uw partner kunnen we een speelse, stoere of lieve toets geven. U kan bij ons terecht voor basic portretfotografie, zoals een zakelijk zelfportret of profielfoto’s voor sociale media. Onze studio is ook perfect uitgerust voor fotoshoots in groep: toffe gezinsfoto’s, schattige kinderfoto’s of een hippe fotoreportage met vriendinnen. Plezier gegarandeerd en een blijvende herinnering aan deze belevenis! Ook voor zwangerschapsfotografie en babyfoto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Fotoreportages op maat

Elke fotoreportage is voor mij een nieuwe uitdaging! Als fotograaf haal ik het beste in u naar boven! Vooraleer we aan het fotograferen gaan bespreken we samen de details van de fotoshoot. Voor en tijdens de fotografie geef ik professioneel advies zodat u zich helemaal thuisvoelt in de studio. Na de shoot maken we een tweede afspraak voor de viewing. Daar bekijken we de opnamen samen en kiezen jullie zelf de beste opnamen waarmee we dan aan de slag gaan.

Blader door onze portfolio en maak kennis met alle mogelijkheden voor fotoshoots. We bieden een aantal standaardformules aan voor reportages in de fotostudio, kom gerust eens langs in de winkel of vraag meer informatie via contact.

Cadeautip fotografie :

Geef eens een fotoshoot cadeau! Dit kan reeds vanaf 130 Euro!