KoffieSHOT

Koffie & fotografie

In KoffieSHOT willen we jullie koffie en fotografie samen laten beleven. Komt u naar de fotowinkel, geniet dan van een versgemaakte latté terwijl u op uw bestelling wacht. Of kom langs om onze zelfgemaakte limonades te proeven en geniet van ons interieur waar subtiele accenten naar fotografie verstopt zitten. Genieten troef!

Gezellige koffiebar in Zwevegem

Onze passie voor koffie is groot, dat verklaart meteen het uitgebreid aanbod koffiesoorten en bereidingen op de kaart van KoffieSHOT. Maar onze passie voor mensen is nog groter. We serveren dus ook allerlei soorten thee, latté bereidingen, zelfgemaakte limonades, heerlijke sappen en het ‘biertje van de maand’. Alternatieven genoeg voor de niet-coffee lovers.

We serveren elke dag verse taart, brownies en muffins. En u kan ook komen proeven van een lekkere verse dagsoep met brood.

Voorproefje? Ontdek onze kaart!

Vleugje Indonesië in een Zwevegemse koffiebar

Over het aanbod koffiesoorten in KoffieSHOT valt het een en ander te vertellen. Bart Colson, fotograaf en bezieler van KoffieSHOT put o.a. zijn inspiratie uit vrijwilligerswerk voor de vzw ‘De kinderen van Flores’. Dat is een vzw die kinderen in Flores, Indonesië steunt. Dit project ligt ons allemaal nauw aan het hart. Toeval of niet maar Indonesië staat in de top 5 van de grootste producenten van koffie ter wereld. Koffie uit Indonesië is erg geliefd om zijn sterke aardachtige en kruidige smaak. KoffieSHOT brengt dus een vleugje Indonesië naar Zwevegem.

Zin om onze gezellige koffiebar in Zwevegem: KoffieSHOT, te ontdekken?

Jullie vinden ons in de Otegemstraat 22 in Zwevegem.

Openingsuren :
Dinsdag : 8u30-18u
Woensdag tem zaterdag : 9u-18u
Gesloten op maandag en zondag

Tot binnenkort!