Nieuws

Vakantie openingsuren

Vakantie openingsuren 21/07/2020

Tussen 28 juli en 18 augsutus 2020  zal KoffieSHOT gesloten zijn op maandag. Op dinsdag (de marktdag) zijn we open van 8u30 tot 18u en van woensdag tot zondag enkel in de namiddag, van 13u30 tot 18u.

We wensen jullie allen een deugddoende vakantie toe!

Bart, Griet en Nele

Lees meer

Button actie

Button actie 20/05/2020

Fotograaf Bart Colson geeft personen achter een mondmasker opnieuw een glimlach!

Omwille van de opmars van de mondmaskers kunnen we tegenwoordig moeilijk nog gezichten herkennen. We weten niet meer hoe een persoon er in het echt uitziet en het geeft het leven een onpersoonlijk tintje! 

De vereniging van beroepsfotografen waar Bart Colson deel van uitmaakt wil dit probleem op een creatieve manier oplossen door een mooi portret te maken en deze foto op een button te drukken. Door de opgespelde button kan je steeds zien wie je voor je…

Lees meer

Terug open!

Terug open! 06/05/2020

Eindelijk...Het is zo ver!
Volgens de laatste info van de veiligheidsraad mag onze fotozaak terug open.
Concreet betekent dit voor ons dat we terug present tekenen maandag 11 mei vanaf 9u. Uiteraard zal dit gebeuren onder strikte voorwaarden en zullen de verplichte regels nageleefd worden wat betreft hygiëne.

Lees meer

Doorstart Communie 2020 13/04/2020

Doorstart Communie 2020!

Nu de nieuwe data voor het Vormsel en Eerste Communie gekend zijn gaan we terug van start met het maken van nieuwe afspraken.
Geniet van een korting van 10% wanneer een nieuwe afspraak wordt gemaakt tijdens de verplichte sluiting van onze winkel. 
Ook geldig voor het verplaatsen van eerder gemaakte afspraken. 
Niet geldig op promopakketten.
Meer info? bart@colson.be of 056 75 45 63

Lees meer

Vormsel - Eerste Communie 2020

Vormsel - Eerste Communie 2020 29/03/2020

"Uitstel is geen afstel"

"Uitstel is geen afstel"

Maar uitstel is geen afstel, zegt de bisschop. Het besluit is dan ook dat - "alles onder voorbehoud van nieuwe richtlijnen van de overheid" - de vormselvieringen verschoven worden naar de periode half september en begin november 2020op een door de parochies/pastorale eenheden zelf gekozen moment. Voor een keer zal de pastoor zelf het vormsel toedienen. Er wordt de parochies gevraagd dat ze uiterlijk tegen 1 juni een nieuwe datum bekendmaken. Aan de kinderen wordt zelfs gevraagd om tegen 30 juni te bevestigen of ze nog gevormd willen worden. Er wordt aan…

Lees meer